Service automobile Arad|Atelier automobile Arad

Pentru service automobile Arad ati ajuns unde trebuia!

Atelierul nostru efectueaza reparatii pentru automobile de peste 5 ani, iar echipa noastra de mecanici au fost si sunt tot timpul la curent cu ultimele inovatii tehnice din lumea automobilelor.

Obiectivul lor este acela de a va face multumit cand plecati de la noi si simtiti ca automobilul dumneavoastra a primit ingrijirea necesara.

Ca in orice domeniu service atelier de reparatii automobile – seriozitatea, consultanta de calitate, preturile si bine inteles lucrarea efectuata nu trebuiesc sa lipseasca.

Stim cat de important este pentru un potential client care ne trece pragul sa stie ca poate discuta cu personal calificat care sa-i inteleaga problema la automobil.

Pachetul atelierului contine:

Asistenta Rutiera, Tinichigerie, Vopsitorie, Vulcanizare, Diagnoza, Curatare si regenerare filtru de particule, Reparatii toba esapament, Reparatii motor, Reparatii cutii de viteze automate, Reparatii directie, Reparatii transmisie, Reparatii electronice, Reparatii sistem de franare dar si piese de schimb pentru toate marcile de automobile!

Din placere pentru automobile!

 

 

Anunțuri

Posted on Iunie 19, 2013, in Prezentare Service Auto Arad and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: